Business Club Stijn-To-The-Tour

Het proberen te bereiken van een ambitie, brengt allerlei verwachte maar vaak ook onverwachte dingen met zich mee, waar je als sport talent niet of nauwelijks aan gedacht had. 

Steeds beter worden in je sport is al zwaar genoeg, zonder dat je je druk hoeft te maken over de financiƫle kant. Vaker, langer, intensiever en specifieker trainen, andere eisen aan het materiaal dat gebruikt wordt en niet te vergeten het grotere aantal wedstrijden, welke langer duren en vooral veel verder weg plaatsvinden.

Dit zijn allemaal zaken die komen kijken bij het verwezenlijken van een droom van een topsport talent. 

Om Stijn verder te kunnen helpen met het verwezenlijken van zijn ambitie, is de Business Club Stijn-To-The-Tour opgericht, waarbij de naam het doel al vertelt. 

De initiatiefnemers van deze Business Club, Joop Tromp, Guido Loning en Erik Egging, willen Stijn ondersteunen in het verder ontwikkelen van zijn grote golftalent om een vaste speler op de Europese Tour te worden. 

DOET U MEE?

De investering

Naast het bijdragen aan het verwezenlijken van de ambitie van Stijn, biedt de business club een aantal leuke en interessante activiteiten:

  • 5 Groepslessen van Guido Loning
  • Putting workshop met Rob Mouwen
  • 18 Holes wedstrijd met een eigen gast
  • Diner rondom deze wedstrijd met een eigen gast
  • Een uniek item om uw support voor Stijn, op en rond de golfbaan te tonen
  • Naamsvermelding op de site van Stijn en in de nieuwsbrief
  • Korte updates via whatsapp van wedstrijden gespeeld door Stijn, aan het einde van elke ronde (Geen groepsbericht)

De investering bedraagt 1.750,- per jaar (exc BTW)

De ultieme kans

Naast de al eerder genoemde voordelen van het lidmaatschap van de Business Club Stijn-To-The-Tour, is er de ultieme kans om een Masters of een Open van heel dichtbij mee te maken. 

Mocht het Stijn lukken om zover te komen, zult u, als lid van de Business Club de mogelijkheid gegeven worden om Stijn van heel dicht bij te kunnen supporten op deze fantastische toernooien.

Maar om daar ooit te kunnen komen, is uw hulp nodig, zodat Stijn zijn ambitie kan bereiken en u kunt dromen van een plekje aan Amen Corner op Augusta, vanwaar u kunt zien hoe Stijn het doet op de Masters. 

DROOMT U MEE?

Laat dan hier uw contact gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. Alvast bedankt!!